SPREKERS

Sprekers Featured

Omdat bovenstaande voornamelijk voor vocalisten geldt, is hier nog een wie-wat-waarom voor de spreker: wie:

  • Docenten
  • Sportcoaches
  • Presentators
  • Cabaretiers
  • (Stem) acteurs

Wanneer je merkt dat je hees bent na een dag werken, of extreem ‘moe’ bent in de stem.

Wanneer je merkt dat je hees bent na een dag werken, of extreem ‘moe’ bent in de stem. Wanneer je als spreker slecht te verstaan bent omdat je niet goed articuleert. Wanneer  je spreektempo te hoog of te laag is, of als  je monotoon klinkt. Wanneer je zinnen ‘afraffelt, of wanneer je buiten adem raakt van het voordragen van een -eenvoudig- stukje tekst. wat: In onderling overleg bepalen we wat haalbaar zou moeten zijn.

De spreker bepaalt wat behandeld word en neemt daarvoor ervaringen uit de praktijk. Die gaan we tijdens een of meerdere sessies omzetten in het gewenste geluid, met gebruik van een correcte techniek. Ik geef je de juiste tools zodat je de techniek zo snel mogelijk in het spiergeheugen kunt trainen.

Waarom: De CVT-technieken zullen je helpen om - langer te kunnen spreker met minder ‘stem-moeheid’ -  te spreken met meer kern in je klank - minder snel hees te worden - je bewust te worden wanneer je in een oud patroon stapt - bijgeluiden als ‘valse lucht’ of  een ‘kraak’ weg te trainen

Last modified onWednesday, 30 November 2016 15:20
More in this category: Presentatie »

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.