Ik Houd van Sinterklaas

Ik houd van Sinterklaas

Event Details:

  • Date: 30 17 - 12
  • Plaats: Theater Walhalla, Sumatraweg 9-11
  • Aanmelden

Je kunt hier lezen hoe het gaat met de Sint, of de ZangPiet nog nieuwe liedjes heeft gemaakt en of de PianoPiet nog een ander instrument kan spelen..

Onder de pepernoot 'Programma' kun je alles lezen over de Sinterklaas show die we gemaakt hebben.

Als je eens naar een show van 'Ik hou van Sinterklaas' wilt komen, kun je onder de pepernoot van 'Speeldata' opzoeken wanneer we bij jou in de buurt zijn.

Wil je de Sinterklaasliedjes uit de show 'Ik hou van Sinterklaas' nog een keer horen? Zet hem dan op je verlanglijstje en stop dat in je schoen! Onder de pepernoot van 'CD' kun je horen hoe de liedjes van de ZangPiet klinken.

Programma:

  • Ik houd van Sinterklaas.
  • Piet is haar kleren kwijt.

Vorig jaar zat Theater Walhalla stampvol toen Sinterklaas met zijn muzikale pieten en mooie paard op bezoek kwam. Sinterklaas vond dat zo leuk dat hij dit jaar niet één, maar twee keer langskomt. Zodat hij álle kinderen een super-sinterklaas-viering kan geven! Dit jaar gaan we het zo gezellig maken en zo hard zingen dat hij volgend jaar drie keer langs komt. Kom je ook en zing je mee?

Bij de voorstelling hoort een heuse Sinterklaas-cd, Ik Houd Van Sinterklaas, deze is voor en na de voorstelling te koop. Voor meer informatie:  www.ikhoudvansinterklaas.nl

More in this category: Angela van Rijthoven »