How About Rita?

How About Rita?

"How about Rita?" is en een gelouterd jazz kwartet met origineel repertoire uit de swing- en cooljazz periode en bestaat uit Bart Wouters, Han Wouters, Harry Kanters en Angela van Rijthoven.

Een concert van ‘How about Rita?’ bijwonen is een feest, alleen al door de muzikale en vriendschappelijke chemie van de muzikanten. Toegankelijk, uitnodigend, en nergens de platgebaande paden van de vocale jazz betredend staat ‘How about Rita?’ garant voor een prikkelend concert dat uitnodigt tot dansen en meezingen.

De arrangementen zijn geënt op voorbeelden van kleinere formaties uit met name de jaren ’40 en ’50. Dit maakt ‘How about Rita?’ tot een unieke formatie binnen de Nederlandse/Belgische jazzwereld. Ieder optreden swingt erop los en er is bovendien een heerlijke Shoo Fly Pie of Apple Pandowdy te winnen.

Zoekt u voor uw publiek ook steeds naar een nieuw verfrissend geluid in de vocale jazzwereld? Met ‘How about Rita?’ haalt u iets nieuws in huis. Een gelouterd jazz kwartet met origineel repertoire uit de swing- en cooljazz periode.

Harry, Bart, Han en Angela zijn al jarenlang actief op de Nederlandse en Belgische Jazzpodia. Ze zijn resp. lid (geweest) van de befaamde JoJo Swingband, Jazz Connection en The Dutch Swing College Band en zijn graag geziene gasten op podia en jazzfestivals in binnen- en buitenland. Dit alles staat borg voor een optreden dat bol staat van kwaliteit, muzikaliteit en gezelligheid.

 

 

More in this category: « Meer over Angela Zangdocent »